• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaare isiklikud Jõustruktuurid

  Edgar Savisaarele ei sobi riiklikud korrakaitsestruktuurid. Eriti siis, kui need üht või teist viisi temale ei allu. Nii avaldas ta hiljuti teravat rahulolematust olukorra suhtes, et Tallinna linnatänavaid valvavad siseministeeriumile alluvad politseinikud.
  Tallinna volikogu esimees vaimustus Londoni reisil sealsest munitsipaalpolitseist ja kaalub ideed luua Eesti turvafirmadest Tallinna linnavõimudele alluv politsei.
  Võimuka inimesena tuntud Savisaar on ennegi silma paistnud isiklike jõustruktuuride lembusega. Meenutagem või kunagisele Rahvarinde juhile nii imearmsat Kodukaitset, mis tema siseministriaegadel taas üles soojendati ja lindiskandaali järel uuesti ajalukku kadus.
  Et vältida riigis või omavalitsustes tarbetute segaduste ja kulutuste tekitamist, soovitaks Edgar Savisaarele asutada isiklik auvahtkond või turvafirma, kes teda igal pool (olgu ta siis parasjagu mis ametis tahes) saadaks ja talle vastuvaidlematult kuuletuks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.