• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - Forekspank. Seoses novembrikuu negatiivsete majandustulemustega ning olukorra muutusega väärtpaberi- ja rahaturgudel otsustas Forekspanga juhatus eile muuta panga ja grupi 1997. aasta kasumiprognoosi. Panga uueks 1997. aasta kasumiprognoosiks on 80 mln kr ja grupil 83 mln kr.
  - Eesti Kindlustus. Eesti Kindlustus plaanib 1998. aastal kasumiks üle 50 mln kr. Täpse kasumiprognoosi avaldab Eesti Kindlustus detsembri lõpus.
  - Hansapank. Hansapanga kontserni bilansimaht ületas novembris esmakordselt 13 mld krooni piiri, olles 30. novembril 13,0003 mln kr. Novembris teenis Hansapanga grupp 6,7 mln kr kahjumit, mis oli tingitud lähiturgudel aset leidnud aktsiahindade ulatusliku languse ning kauplemis- ja investeerimisportfellide ümberhindluse tagajärjel saadud 58,8 mln krooni suurusest kogukaotusest. Käesoleva aasta 11 kuuga on grupp teeninud 449,6 mln kr puhaskasumit ehk 94,7% aasta prognoosist.
  - Tallinna Pank. Tallinna Panga juhatus avaldab reedel, 19. detsembril, pärast panga nõukogu istungit nii panga kui kogu Tallinna Panga grupi uue kasumiprognoosi. Panga 59,0 mln kr suurune 11 kuu puhaskasum moodustab panga ametlikust 71,5 miljoni kroonisest kasumiprognoosist 82,5%.
  - EVEA Pank. EVEA Pank teatas eile, et panga nõukogu võttis istungi päevakorda kinnise aktsiaemissiooni korraldamise veel sel aastal. Täpsemat informatsiooni nõukogu otsuse kohta lubati avaldada täna, 18. detsembril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Eesti aasta auto valimisel ruulisid “elektrikad”
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Eile õhtul selgus tiitli Eesti Aasta Auto 2022 kandja, milleks on täiselektriline Hyundai Ioniq 5.
Trükitööstuse TOPi võitja: tooraine hind tõuseb iga kuu, kasvav tööhulk siiski rõõmustab
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.