17. detsember 1997 kell 22:00

Börsiuudised

- Forekspank. Seoses novembrikuu negatiivsete majandustulemustega ning olukorra muutusega väärtpaberi- ja rahaturgudel otsustas Forekspanga juhatus eile muuta panga ja grupi 1997. aasta kasumiprognoosi. Panga uueks 1997. aasta kasumiprognoosiks on 80 mln kr ja grupil 83 mln kr.

- Eesti Kindlustus. Eesti Kindlustus plaanib 1998. aastal kasumiks üle 50 mln kr. Täpse kasumiprognoosi avaldab Eesti Kindlustus detsembri lõpus.

- Hansapank. Hansapanga kontserni bilansimaht ületas novembris esmakordselt 13 mld krooni piiri, olles 30. novembril 13,0003 mln kr. Novembris teenis Hansapanga grupp 6,7 mln kr kahjumit, mis oli tingitud lähiturgudel aset leidnud aktsiahindade ulatusliku languse ning kauplemis- ja investeerimisportfellide ümberhindluse tagajärjel saadud 58,8 mln krooni suurusest kogukaotusest. Käesoleva aasta 11 kuuga on grupp teeninud 449,6 mln kr puhaskasumit ehk 94,7% aasta prognoosist.

- Tallinna Pank. Tallinna Panga juhatus avaldab reedel, 19. detsembril, pärast panga nõukogu istungit nii panga kui kogu Tallinna Panga grupi uue kasumiprognoosi. Panga 59,0 mln kr suurune 11 kuu puhaskasum moodustab panga ametlikust 71,5 miljoni kroonisest kasumiprognoosist 82,5%.

- EVEA Pank. EVEA Pank teatas eile, et panga nõukogu võttis istungi päevakorda kinnise aktsiaemissiooni korraldamise veel sel aastal. Täpsemat informatsiooni nõukogu otsuse kohta lubati avaldada täna, 18. detsembril.

Hetkel kuum