23. detsember 1997 kell 22:00

Madala hinnaklassi arvuti

Madal? -- Vaatamata pealkirjale on valdav osa siin pakutavatest arvutitest äärmiselt korralikud. Tundub, et protsessorite areng on praegu tarkvara ressursiõgimisvõimest kõvasti ees ja ka lihtsamad protsessorid teevad enamikule kasutajatest vajaliku töö ära.

Monitor -- Odava arvuti hinnapakkumisest on jäetud välja monitor, sest muidu saaksid pakkujad lugeja silma vaevamise hinnaga nimelt selles punktis suurt hinnaedu näidata. Kellele töötajate silmade tervis ükskõik, liidab hinnale juurde 3000, kes hoolib, see 5000--6000 krooni.

Tarkvara -- Kuigi üht-teist on kaasas, ei maksa unustada osta ka näiteks lisalitsentsi raamatupidamistarkvara vms serveri peal jooksva tarkvara jaoks (ja vahest oleks vaja ka serveri enda jaoks mõned lisalubatähed hankida). Kaasasoleva Worksi saab aga soodushinnaga Office'iks uuendada.

Hetkel kuum