Pentium kiirenes 10%

04. veebruar 1998, 00:00

Pentium MMX protsessoritega arvutite skaala laienes sel kuul ja uus, kiireim Pentiumi protsessor, mida lauaarvutitesse alates jaanuarist pannakse, on nüüd 333megahertsine. See tähendab, et meie hinnaindeksi 200 MHz protsessor nihkus jälle natuke skaala alumise otsa poole, kus on endiselt Pentium 166 MMX.

Uus protsessor aga kohe veel suurt nõudluse muutust ei põhjusta ja kuigi 166 megahertsi on praegu Pentiumi toodangus minimaalne kiirus, ostetakse selle protsessoriga arvuteid ikka palju. Ka endine tipp, 300megahertsine protsessor, pole laiadesse massidesse jõudnud ja teda eelistatakse pigem serverite südameks panna.

Välismaiste kontoriarvutite puhul näib, et standardkonfiguratsiooni tuleb lisaks multimeediale üha enam ka võrgukaart.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing