Aastapäeva preemia riigi lüpsjatele

23. veebruar 1998, 00:00

Tänase Äripäeva esikülje loost selgub, et kõige suuremat preemiat vabariigi aastapäeva puhul maksavad need riigiasutused, kelle töötajad on tihti ajanud oma käe riigi rahakotti, et endale meelehead teha.

Nii makstakse näiteks möödunud aastal endale kokku ligi 80 000 krooni suuruse preemia määranud majandusministeeriumi kantslerile Margus Leivole vabariigi sünnipäeva puhul preemiat ühe kuu astmepalga ulatuses. Äripäeva arvates tuleks Leivo-sugustele, piltlikult öeldes, riiki lüpsvatele ametnikele, preemia asemel ust näidata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing