5. märts 1998 kell 22:00

Fraktsioon Tallinn protestis Jakko Väli vastu

Fraktsioon Tallinn avaldas eilsel Tallinna linnavolikogu istungil protesti volikogu avalike suhete nõuniku Jakko Väli tegevuse vastu.

Fraktsiooni esimehe Peeter Lepa sõnul esines Väli ajakirjanduses volikogu nimel ja väljendas seisukohti, mis ei kuulu tema kompetentsi, ütles Lepp avalduses linnavolikogule. Ta tõi näiteks 25. veebruari Eesti Päevalehe, kus Väli kritiseerib Tallinna linnavalitsust ja abilinnapea Ants Leemetsa.

Lepp lisas, et Väli peab koostööle kaasa aitama, mitte suhteid pingestama ja hinnangulisi avaldusi tegema. Fraktsiooni esimees palus linna volikogul avalike suhete nõunik korrale kutsuda.

Volikogu avalike suhete nõunik Jakko Väli sõnul tõi ta nimetatud artiklis esile kahte eelnõu. Neist üks lükati tagasi ja teine jõudis volikokku. Väli lisas, et ei oma tähtsust, kui ta võtab ajakirjanduses sõna enne, kui eelnõu komisjoni jõuab. ÄP

Hetkel kuum