2. aprill 1998 kell 22:00

Sõlmiti leping Nomuraga

Nomura panga esindaja Jamie Adamsi sõnul on emissioon juba täismahus ära märgitud, investorid on peamiselt Skandinaaviast ja Inglismaalt.

Tallinna abilinnapea Ants Leemets ütles, et laenuraha läheb tervenisti kapitalieelarvesse ja seda kasutatakse eelnevalt määratud investeeringuteks. Emissioon moodustab 40% kapitalieelarve tuludest. Linna selle aasta investeeringute maht on 407 mln krooni, millest 110 mln läheb haridusasutustele ja 118 mln teede ehituseks.

Nomura 240 mln kroonise võlakirjaemissiooni korralduskulud olid linna rahandusnõuniku Kaarel Halla sõnul 1,1% kogumahust, mis oli 0,9% väiksem kui kaks aastat tagasi võetud Nomura võlakirjaemissiooni puhul.

Linn registreerib uued võlakirjad väärtpaberite keskdepositooriumis.

Hetkel kuum