Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT kasutab värsket sinist

  Professionaalselt ja maitsekalt kujundatud. Kõik detailid sobivad kokku ja moodustavad ühtse terviku. Värvidena on kasutatud firma logo omi, mis sobivad mööbli sooja tooniga. Ka põrandakatted on õigesti valitud: kust rohkem kuluma peaks, sinna on pandud graniit, kus vähem, näiteks kabinettidesse, on pandud vaip. Ruumidesse on läbi laeakende päästetud palju valgust. Loomulikult ei saa mainimata jätta ka akendest avanevat suurepärast vaadet merele. Töötajatele on loodud võimalused mugavaks tööks. Igal korrusel on oma kööginurk.
  Mängitud on nii materjalide kui ka pindadega. Kui esimest korda näinuks taolist kujundust, võtnuks suu lahti.
  9 punkti
  Esmalt torkas silma, et hoones on palju õhku ja ruumi. Lauad on paigutatud avatud büroo põhimõttel, mis parandab info liikumist töötajate vahel.
  Kuigi logo värvid sobivad ruumidesse hästi, võinuks värvigammas vast rohkem olla sooje toone. Teisalt muidugi võivad soojad toonid töötempole uinutavalt mõjuda. Põrandad on sümpaatsed. Kuigi vaip võib natuke elektrit tekitada.
  Teenindusbüroo jätab diva mulje. Kitsas ruumis võinuks olla vaid õhulisem mööbel.
  Tugevalt üle keskmise büroo: ratsionaalne ja hästi läbi mõeldud.
  Sisekujundust toetas ka aknast avanev suurepärane vaade.
  7-8 punkti
  EMT-l on hästi läbimõeldud ja soliidse sisekujundusega büroo. Palju annab kontorile juurde avar ja looduslikult kaunis väljavaade, mis avanes Tallinna lahele. Hästi mõjusid ruumides valged ja pastelsed toonid, mida toetas oskuslikult kasutatud looduslik valgus.
  Sissepaistva looduse tõttu tunduvad ka büroos kasvavad taimed väga loomulikult sisekujundusse sobivat ning näivad kogu ümbritsevasse sulanduva osana. Sisekujunduslikku tervikut täiendavad maalid. Aruka lahendusena oli büroos kasutatud nii kinniseid kabinette, kus saab segamatult lahendada loovat mõtlemist vajavaid tööülesandeid, kui ka avatud ja poolkinnist tüüpi töökoha lahendusi.
  8 punkti
  Teise korruse büroopõrandad on huvitavad. Neis jookseb värske sinine triip. Kööginurgas võib-olla tundus see sinine pisut ärritavana.
  Teenindussaalis hakkavad põrandad pisut väsima, vuugid on värvi muutnud. Fuajees seisab pöögist laud ja suur maal, mis päris hästi ei mõjunud. Ka purskkaev pole kõige kohasema lahendusega: on trepi alla välja venitatud. Ent valgustus on mõnusalt lahendatud. Teise korruse vestibüüli klaaslaest tuleb lisavalgust. Tegelikult ei saanudki täpselt aru, kust kõik need valguskiired tulevad.
  Igatahes tundub seal kontoris olevat mõnus töötada. Kujundus on kogu majas heal tasemel. Kuigi alati saab kõike paremini teha.
  8 punkti
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Porsche aktsia odavnes alla IPO hinna
Porsche aktsia sulgus täna 81,8 eurol, mis on 70 eurosenti alla IPO hinna.
Porsche aktsia sulgus täna 81,8 eurol, mis on 70 eurosenti alla IPO hinna.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.