• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT kasutab värsket sinist

  Professionaalselt ja maitsekalt kujundatud. Kõik detailid sobivad kokku ja moodustavad ühtse terviku. Värvidena on kasutatud firma logo omi, mis sobivad mööbli sooja tooniga. Ka põrandakatted on õigesti valitud: kust rohkem kuluma peaks, sinna on pandud graniit, kus vähem, näiteks kabinettidesse, on pandud vaip. Ruumidesse on läbi laeakende päästetud palju valgust. Loomulikult ei saa mainimata jätta ka akendest avanevat suurepärast vaadet merele. Töötajatele on loodud võimalused mugavaks tööks. Igal korrusel on oma kööginurk.
  Mängitud on nii materjalide kui ka pindadega. Kui esimest korda näinuks taolist kujundust, võtnuks suu lahti.
  9 punkti
  Esmalt torkas silma, et hoones on palju õhku ja ruumi. Lauad on paigutatud avatud büroo põhimõttel, mis parandab info liikumist töötajate vahel.
  Kuigi logo värvid sobivad ruumidesse hästi, võinuks värvigammas vast rohkem olla sooje toone. Teisalt muidugi võivad soojad toonid töötempole uinutavalt mõjuda. Põrandad on sümpaatsed. Kuigi vaip võib natuke elektrit tekitada.
  Teenindusbüroo jätab diva mulje. Kitsas ruumis võinuks olla vaid õhulisem mööbel.
  Tugevalt üle keskmise büroo: ratsionaalne ja hästi läbi mõeldud.
  Sisekujundust toetas ka aknast avanev suurepärane vaade.
  7-8 punkti
  EMT-l on hästi läbimõeldud ja soliidse sisekujundusega büroo. Palju annab kontorile juurde avar ja looduslikult kaunis väljavaade, mis avanes Tallinna lahele. Hästi mõjusid ruumides valged ja pastelsed toonid, mida toetas oskuslikult kasutatud looduslik valgus.
  Sissepaistva looduse tõttu tunduvad ka büroos kasvavad taimed väga loomulikult sisekujundusse sobivat ning näivad kogu ümbritsevasse sulanduva osana. Sisekujunduslikku tervikut täiendavad maalid. Aruka lahendusena oli büroos kasutatud nii kinniseid kabinette, kus saab segamatult lahendada loovat mõtlemist vajavaid tööülesandeid, kui ka avatud ja poolkinnist tüüpi töökoha lahendusi.
  8 punkti
  Teise korruse büroopõrandad on huvitavad. Neis jookseb värske sinine triip. Kööginurgas võib-olla tundus see sinine pisut ärritavana.
  Teenindussaalis hakkavad põrandad pisut väsima, vuugid on värvi muutnud. Fuajees seisab pöögist laud ja suur maal, mis päris hästi ei mõjunud. Ka purskkaev pole kõige kohasema lahendusega: on trepi alla välja venitatud. Ent valgustus on mõnusalt lahendatud. Teise korruse vestibüüli klaaslaest tuleb lisavalgust. Tegelikult ei saanudki täpselt aru, kust kõik need valguskiired tulevad.
  Igatahes tundub seal kontoris olevat mõnus töötada. Kujundus on kogu majas heal tasemel. Kuigi alati saab kõike paremini teha.
  8 punkti
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.