• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maapank sunnitud pikendama emissiooni

  Neinar Seli firma Rondam pole seni teinud sissemakset panga aktsiakapitali

  «Raha ei ole tulnud, see on tõsi,» kommenteeris eile Maapanga juhatuse liige Tiit Arge. Arge sõnul pikendas Maapank Rondami taotluse alusel mais lõppema pidanud emissiooni käesoleva kuu lõpuni.
  Rondam taotles 30. mail lõppenud maksetähtaja pikendamist Eesti Pangalt ja Maapangalt, kes sellega ka nõustusid, põhjendas Arge.
  Maapanga aktsiaemissiooni on pikendatud kuni 30. juunini, kinnitas eile ka Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmann. Emissioonis märgitud aktsiate väljaostmisest loobumise korral on võimalik emissioon tühistada, lugeda osaliselt õnnestunuks või leida loobujate asemele uued investorid, kes märgitud aktsiad välja ostavad.
  Tiit Arge kinnitas, et huvilisi, kes tahavad Maapanga emissioonist aktsiaid osta, on küll, enne tuleb aga emissiooni lõpp ära oodata.
  «Nimesid ma praegu loomulikult avalikustada ei saa,» lausus Arge.
  Maapanga nõukogu liige Neinar Seli oli eile Rootsis ja temaga ei õnnestunud telefoni teel ühendust saada.
  Maapanga aktsionärid volitasid aprillis aktsionäride üldkoosolekul juhatust korraldama 50 miljoni kroonist aktsiaemissiooni, mis pidi tasakaalustama eelmise aasta kahjumist tulenevat aktsiakapitali vähenemist. 35 miljoni krooni ulatuses märkis emissiooni täis Maapanga suuromanik Nordika Kindlustus.
  Raha laekumist Nordikalt kinnitas Maapanga juhatuse esimees Arvo Sarapuu juba nädalaid tagasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.