Kiviter valitsuse ukse taga, käsi pikal

03. august 1998, 00:00

Valitsuse ukse taha on jõudnud järjekordne dotatsiooni soovija, hiljuti erastatud Kohtla-Järve põlevkivikeemiatehas Kiviter. Põlevkiviõli hinna langus maailmaturul on sundinud Kiviteri kahe kolmandiku võrra tootmist koomale tõmbama ja osa töötajaist sundpuhkusele saatma. Tehase juhtkond leiab nüüd, et riik võiks katta põlevkivi töötlemisest saadava kahjumi, umbes 65 miljonit krooni aastas. Samuti soovib tehas, et tõstetaks sisseveetava masuudi ja kütteõli aktsiisimaksu. Kiviter on tõestanud, et erastamine ei muutnud selles ettevõttes peale omaniku nime suurt midagi, töö käib vanas vaimus edasi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing