• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn tahab loobuda Expoplakatist

  Linn on Expoplakati 51% osaluse alghinnaks määranud 8,5 miljonit krooni. «See on aktsiate turuväärtus, mille arvestas välja audiitorfirma Price Waterhouse,» selgitas linnavarade ameti vara müügi osakonna juhataja Udo Klopets.
  Expoplakati aktsiate müük oli eelmisel nädalal volikogu istungi päevakorras, kuid arvati viimasel hetkel sellest välja, sest linnavalitsus soovis müügiga seotud üksikasjad üle vaadata.
  Linn on osalusest tänavareklaami müüvas Expoplakatis saanud igal aastal mitmesaja tuhande krooni eest dividende. 1997. aasta eest kandis Expoplakat linnaeelarvesse 306 000 krooni dividende, aasta varem 204 000 krooni.
  Sel aastal moodustasid dividendid Expoplakatilt kolmandiku Tallinna rahandusameti planeeritud ühe miljoni kroonisest dividenditulust. Suurima dividenditulu, ligi pool miljonit krooni, annab linnaapteek.
  Kuni eelmise aastani kanti Expoplakati dividendid kesklinna valitsuse linnakujundusfondile. Tallinna revisjonigrupp avastas aga eelmisel aasta lõpus fondis ebamajanduslikke rahakulutusi ja fond likvideeriti.
  ASi Expoplakat juhataja Andres Paluste on varem öelnud, et 40% Expoplakati aktsiate omanik More Gruop Finland on ammu märku andnud, et on huvitatud munitsipaalomandi kadumisest aktsiaseltsis.
  «See on linnavalitsuse otsustada, minul ei ole siin midagi öelda,» lausus Paluste eile. Sel aastal kavatseb Expoplakat aastakäivet 30% võrra suurendada, seega umbes 15 miljoni kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.