Kord nokk kinni ja saba lahti, siis...

15. september 1998, 00:00

NRG elektrijaamade erastamise äriplaani analüüsinud komisjon leidis, et elektrijaamade erastamisküsimust ei saa vaadata lahus Eesti Põlevkivi restruktureerimisest. Veel mõni aeg tagasi oli vähemalt majandusministeerium seisukohal, et Eesti Põlevkivi erastamisest ei ole mõtet enne rääkida, kui elektrijaamade erastamine on lõpule jõudnud. Sellise «nokk kinni, saba lahti» olukorra on tekitanud valitsuse otsustusvõime puudumine. Venitamine seab aga omakorda rumalasse olukorda majandusminister Jaak Leimanni, kes põhjendas elektrijaamade konkursita erastamist just kiirusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing