Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hiiumaa pakub turvalisust ja stabiilsust

  Pankade kukkumise ajal tahab nii mõnigi tunda end turvaliselt ja aega maha võtta, mõtelda ka sellele, et peale igapäevasebimise ja luhtumiste on midagi jäävat: meri ja kadakad näiteks.
  Juba see, et saared on suurest maast eraldatud veega, muudab sealsed inimesed iseseisvamaks ja kui siin on puhkenud pangapaanika, siis hiidlane oma sõltumatuses sellega vaevalt et kaasa läheb.
  Seekord on vaatluse all neli konverentsikohta Hiiumaal. Kaks suuremat ja kaks kodusemat kohta.
  Lõokese puhkekeskus asub Käina aleviku serval ning teda ümbritseb väike park. Kassarist jääb Lõokese seitsme-kaheksa kilomeetri kaugusele.
  Kõigis hotelli tubades on du??, põrandaküttega WC, SAT-TV, telefon. Kahe sauna kasutamine on hotellikülalistele tasuta ning lapsed saab konverentsi ajaks jätta mängutuppa. Peale hotelli on samas majas ka matkamaja 20 inimesele, kus WC ja du?? on koridoris.
  Katri külalistemaja seisab viie kilomeetri kaugusel Kärdla linnast ja ehitati endisele talumaale. Vanemad majad on teenindanud tulijaid seitse, uuem maja aga viis aastat. Hooneid ümbritseb vaikne loodus. Majade juurde sõites tuleb ületada ka ainuke raudteeülesõit Hiiumaal.
  Heltermaa hotelli leiab tulija Heltermaa sadamahoone teiselt korruselt, otse mere kaldalt. Kõikidest hotellitubadest avaneb vaade merele ja külastajad saavad veeta vaba aega kaunil rannal vee ääres. Peale selle pakub Heltermaa hotell võimalust tellida mistahes peolauda.
  Puulaiu külalistemaja asub väikeses Puulaiu sadamas. Lähima asulani jääb siit neli kilomeetrit. Kohta ümbritseb kahelt poolt meri: ühelt poolt Käina ja teiselt poolt Jausa laht. Maja ise asub kadakase künka otsas. Puulaiu matkamaja on tähistatud Hiiumaa rohelise märgiga.
  Hiiumaa roheline märk on välja mõeldud tähistamaks majutus- või söögikohta, mis majandab end ja teenindab oma kliente, säästes Hiiumaa veel suhteliselt puhast looduskeskkonda, ning kutsub üles järgima sama ideed ka Hiiumaa külalisi.
  Lähemad huviväärsused jäävad Puulaiust kahe ja poole kilomeetri kaugusele: Orjaku sadam, kuhu käib ka Saaremaa praam. Kassari oma muuseumi ja muude lõbustustega jääb 7 km kaugusele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Tallinna Sadama kaubamaht vähenes 20%
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Hinrikuse idufirma kaasas üle 7 miljoni euro
Taavet Hinrikuse kaasasutatud tervishoiuteenuse osutaja Certific kaasas 7,4 miljonit eurot. Seemnevooru juhtis värske investeerimisfond Plural, mille üks algatajatest on samuti Hinrikus.
Taavet Hinrikuse kaasasutatud tervishoiuteenuse osutaja Certific kaasas 7,4 miljonit eurot. Seemnevooru juhtis värske investeerimisfond Plural, mille üks algatajatest on samuti Hinrikus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.