17. detsember 1998 kell 22:00

EMT investeerib uuel aastal 350 mln krooni

«Jätkame sama agressiivselt ka järgmisel aastal,» kommenteeris Tamm Eesti Mobiiltelefoni senist investeerimispoliitikat.

Tänavu investeeris Eesti Mobiiltelefon 350 miljonit krooni.

Eesti Mobiiltelefon on investeerinud proportsionaalselt teenitud kasumiga, lausus Tamm. Lisaks omavahen-

ditele on firmal ka krediidiliin, mida sellel aastal kasvatati 200 miljonile kroonile.

Eesti Mobiiltelefoni eelmise aasta käive oli ligi 900 miljonit krooni ja puhaskasum 250 miljonit krooni. Tänavu prognoosib firma suurendada käivet 1,3 miljardi kroonile ja kasumit üle 250 miljoni kroonile. «Kasumit täpsemalt kommenteerida ei saa, aga möödunud aasta tasemel püsime,» ütles Tamm.

Tänavuse aasta olulisemate saavutustena nimetas Eesti Mobiiltelefoni juhatuse esimees Tõnu Tee GSM-võrgu leviala laienemist 95 protsendile Eesti territooriumist ja üle 40 000 uue mobiiltelefoni kasutaja lisandumist. «Valged augud on veel Alutaguse metsas,» tunnistas Tee.

Autor: Koit Luus

Hetkel kuum