• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hitachi monitor säästab lauapinda

  Uutes Hitachi monitorides on kasutusel tehnoloogia, mis vähendab monitori mõõtmeid, pakkudes sealjuures väga head pildi kvaliteeti ja paremat ergonoomiat.
  Üks maailma tuntumaid monitoride tehnoloogia arendajaid Hitachi toob turule uue seeria 21tolliseid monitore. CM811ET on sellest seeriast väikseim ja kergeim, kaaludes 27,5 kg.
  21tollisel Hitachi monitoril on ekraanipind suurem kui mõnel teisel 21tollisel monitoril. Nähtav ala on uuel Hitachi monitoril 20 tolli ehk 508 millimeetrit.
  Kuna monitor ei ole enam nii suur, mahub ta paremini lauale, uue monitoriga tekib laual 11% ruumi juurde võrreldes eelkäijatega.
  Tagaosa lühendamise tulemusena saab teda laual paigutada silmadest kaugemale, mis pideval töötamisel on silmasõbralikum ja vastab ergonoomianõuetele. Suurte monitoride puhul oli seni probleemiks just see, et lauapinna vähesuse tõttu ei saanud neid silmadest nõutud kaugusele paigutada. Uus tehnoloogia tagab ka 10% parema teravustamise kui eelkäijad, pakkudes paremat pilti ka ekraani äärtes ja nurkades.
  Monitor sobib PC, Macintoshi või Suni arvutitega, ekraani eraldusvõime on piisav suurte tabelite, graafika, elektronkirjastamise või projekteerimistöö tegemiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.