1. veebruar 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Olmetehnika poliitika võidukäik

Hiljaaegu sai Keskerakond tuntuks nn külmikuküsitlusega, kus astmelise tulumaksu ankeedile vastajate vahel mitmesugust kodutehnikat välja loositi. Savisaarlastele sai siis osaks hulgaliselt kriitikat ja häälteostmise süüdistusi. Paistab siiski, et olmetehnika poliitika seeme sattus viljakasse mulda. Koonderakondlased on kodumasinatest lausa valimismootori osa teinud. Loteriis lubatakse koondkandideerijate järjekorranumbrite ülesleidmise eest veekeetjaid ja peavõiduna personaalarvutit. Lootuses, et valijale pingsas lotomängus numbrid nii pähe kuluvad, et valimistepäeval vaid neid mäletab. Kurb, et hääletaja hind Eestis nii odav on. Teisalt on see näide, et parteil muud peale pottide valijale pakkuda polegi.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt