16. veebruar 1999 kell 22:00

Ostja meelespea

Kohustusliku osana teatan kohe rõõmuga, et enamik printeritest tunnistavad PostScript-keelt ja on seega kasutatavad ka korralikuks kujundustööks. Mistahes taseme PCL ei sobi, kui tahad kasutada Wordist vingemat tarkvara või näiteks originaali peegelpildis kilele trükkida.

Seitse viletsusaastat tabavad neid IT spetse, kes endiselt soetavad odavaid ühekasutaja-printereid töögrupi kasutusse. See pole sääst, vaid raiskamine!

Minule on väga tähtis, et võrguprinteril oleks peal kaks nuppu, punane Stop ja roheline Go. Nimelt juhtub ikka, et printer küsib Letter-formaadis paberit või keegi on saatnud sadakond tarbetut lehekülge printerisse -- ja sellisel puhul pole ju aega käsiraamatut lugeda või administraatorit otsima minna. Muide, kui nupud on olemas, veendu, et need ka tõesti nii lihtsalt ja arusaadavalt toimivad, st Stop ikka peatab iga töö ja Go jätkab igast olukorrast (ja ei hakka mitte sulle selgitama, mida tähendab Letter-formaadis paber).

Autor: Peeter Marvet

Hetkel kuum