ÄP fototoimetus • 8. aprill 1999 kell 22:00

Pitsa Valge Daami kodulinnast

E--N kl 10--22

R--P kl 11--23

25 kohta

Haapsalu, Karja 6

info (247) 4 50 00

Haapsalu vanalinnas asuv pitsabaar Pizza Grande on stiilne ja hubane peatuspaik kõikidele pitsasõpradele. Kahekorruseline ja kolmest söögiruumist koosnev baar ei ole suur, kuid leidliku arhitektuurilise lahenduse tõttu ei teki küünarnukitunnet.

Iga päev pakutakse Pizza Grandes 12 sorti pitsat. 20sentimeetrise läbimõõduga pitsade hinnad jäävad vahemikku 31--37 krooni ning 30sentimeetrise läbimõõduga pitsad maksavad 45--47 krooni. Perepitsa hind on 95 krooni.

Pitsadele vaheldust otsivate inimeste jaoks on olemas ka viit sorti pastat hinnavahemikus 30--32 krooni. Tavapärast lõunat armastav inimene saab argipäevadel valida meelepärase salati või päevasupi vahel.

Aega kokkuhoidvate klientide jaoks on olemas kojutellimise võimalus ning siis lisandub pitsa hinnale taksosõidu hind.

Haapsalu ainukeses pitsabaaris saab iga klient end koduselt tunda.

Autor: ÄP

Hetkel kuum