• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eratelekanalid pole loobunud hagi esitamisest ETV vastu

  Toomet ütles, et eratelejaamad panevad suure tõenäosusega kokku kahjutasunõude ETV vastu reklaami näitamise eest reklaamimüügist loobumise lepingu kehtivusajal ning lepingu ühepoolsest katkestamisest tuleneva nõude ETV-le makstud raha tagasisaamiseks.
  Toomet märkis, et ETV eitas reklaami näitamist lepingu kehtivusajal ning keeldus 80 000kroonist leppetrahvi maksmast.
  «Ei tahaks mingeid tähtaegu lubada, kuid seda hagi on siin mõnda aega seeditud ja varsti peaks see ka kohtusse jõudma,» rääkis Toomet. «Meil pole mõtet kiirustada, ega see nõue kuhugi ei kao.»
  ETV katkestas mai algul ühepoolselt eratelejaamadega mullu novembris sõlmitud reklaamimüügist loobumise lepingu, väites, et telejaamad on jätnud lepingus sätestatud summad õigeagselt üle kandmata.
  Samas esitas ETV TV1 vastu pankrotihagi, nõudes 480 000 krooni ehk pärast reklaamimüügist loobumise lepingus ettenähtud kompensatsiooni maksmist tasumata jäänud käibemaksu.
  Mai lõpul toimunud läbirääkimistel saavutati ETV ja eratelekanalite vahel kokkulepe, et TV1 tasub võla ja ETV loobub omakorda reklaami näitamise taasalustamisest.
  Sellest hoolimata alustas ETV reklaami müüki ning eratelejaamad käsitlevad seda sõlmitud lepingute rikkumisena.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?