4. juuli 1999 kell 22:00

Osten Tori omanikel oma plaanid

«Ega tänapäeval ole kellelgi üleliigset miljonit krooni, mida lihtsalt lumme visata,» ütles Osten Tori omanikfirma Satabildiga osaliselt kattuva omanikeringiga SRV Kinnisvara ASi arengudirektor Indrek Toome.

Satabild on vaidlustanud Tallinna keskkonnaameti ettekirjutuse, mis nõuab hoone lammutamist territooriumi korrastamise eesmärgil, viidates selle juriidilisele ebakorrektsusele.

Toome sõnul ei kuku Osten Tori poolik ehitus kokku ega ohusta nii kellegi elu, millele keskkonnaamet ettekirjutuses viitas. Kuigi Toomegi tunnistas, et pooleliolev hoone riivab silma, ei ole see veel põhjenduseks, miks hoonet lammutada. «Kes meist tahaks, et see vrakk seal laiutaks,» sõnas Toome. Aga silmailu pärast ei hakka keegi kallist lammutustööd ette võtma, lisas ta.

Satabild kavatseb tellida alale detailplaneeringu, mille valmimise ja kinnitamise järel saab otsustada, mis piirkonnaga edasi teha ja kui suure osa pooleliolevast hoonest saab alles jätta.

Autor: BNS

Hetkel kuum