10. november 1999 kell 22:00

Sügise moetoode on töökoht Caddy

Eesti Näituste messikeskuses toimus oktoobri lõpus iga-aastane mööbli- ja sisustusmess. Külastajate huvi messi vastu oli suur, kuid mitmed tuntud büroomööblit tootvad firmad messil ei osalenud. Messi külastavad peamiselt eraisikud, kel on enam huvi kodumööbli vastu.

Firmadel on liiga kallis külastada kahte suhteliselt sarnase temaatikaga messi ning seetõttu on järgmisest aastast mess Ideaalkodu ning mööbli- ja sisustusmess ühendatud üheks messiks, mis korraldatakse kevadel. Eesti Näituste projektijuhi Tanja Veimeri sõnul kaalutakse selle messi korraldamist üle aasta. Vahepealsetel aastatel on plaanis analoogiline mess Lätis.

Oktoobri lõpus toimunud messil oli suurelt esindatud Võru mööblitootja Wermo, kes tõi välja oma uue tootegrupi Caddy kolme suuruse ja hinnaga.

Wermos nimetatakse seda toodet konteineriks. Augustis Kopenhaageni mööblimessil esitles sama toodet Standard, kes seda liikuvat, töölaua ja kapi vahepealset eset prantsuspäraselt Caddy'ks nimetas (vt 23. septembri Äripäeva).

Caddy on ratastel liikuv kapp, mida saab kasutada püstiasendis töötamiseks. Seda on võimalik vedada ka töölaua juurde.

Autor: Anu Tarvis

Hetkel kuum