ÄP fototoimetus • 9. detsember 1999 kell 22:00

Piibel ja kaasaegne köögitehnika

Eestis ja võõrsil rohkelt tunnustust kogunud kunstnik Aapo Pukk avas hiljuti Tallinnas ?veitsi majas väga omapärase näituse, mis jääb avatuks aasta lõpuni.

Religioossetel teemadel valminud pastellmaalid on paigutatud kaasaegsesse kööki ning piltidel on elemendid püha õhtusöömaaja talitusest. Nii näebki vaataja enda ees piiblit, lepingu karikat või liuda leivaga.

Lisaks pastellidele on väljas ka kompositsioonid taevase ja maise lepingu teemal nimetustega «Ingel joob taeva rinnust», «Armuaegne puhastustuli» jne. Kunstniku sõnul ei ole näitusel olevad tööd müügiks.

Aapo Pukk «Püha õhtusöömaaeg»

E--R kl 11--18, L kl 11--15, P suletud

?veitsi saatkond Tallinn, Roosikrantsi 11

info 6 44 57 27

Autor: ÄP

Hetkel kuum