Toomas Truuverk • 25. jaanuar 2000 kell 13:15

XXL.EE ja Soome Infopiste asutavad ühisettevõtte

XXL.EE ja Soome juhtiv internetiettevõte Infopiste Oy asutavad Eestis ühisettevõtte, mille eesmärgiks on luua Eesti city-portal ja tegeleda selle haldamise ning arendamisega, teatas XXL.EE börsile.

Ettevõtted allkirjastasid täna ühiste kavatsuste protokolli, mille raames peetakse läbirääkimisi ettevõtte asutamise ja tulevase tegevuse detailide täpsustamise üle. Uue ettevõtte asutamisleping allkirjastatakse nädala jooksul.

Infopiste on portalite sisu tootmisele, arendusele ja tehnoloogilistele lahendustele nii traditsionaalses kui WAP-keskkonnas keskendunud Soome internetiettevõte. Ettevõtte põhitoode on city-portal helsinki.net.

XXL.EE on internetipõhine IT-firma, kelle põhitegevusalaks on portalite arendamine ja digitaalmeedia lahenduste väljatöötamine. XXL.EE tütarettevõte Internetivärav XXL OÜ haldab Eesti vanimat internetiportalit XXL.EE.

Hetkel kuum