Ülo Toomsalu • 6. aprill 2000 kell 6:00

Ühispanga nõukogu esimees Aare Urm ametist lahkumas

Postimehe andmeil on Eesti Ühispanga nõukogu esimees Aare Urm otsustanud homsel panga aktsionäride üldkoosolekul oma kandidatuuri nõukogu esimehe kohale enam mitte esitada.

Ühispanga avalike suhete juht Eero Raun ütles, et börsiettevõttena peab Ühispank muudatustest juhtkonnas teavitama kõigepealt börsi, mistõttu pole tal enne aktsionäride koosolekut võimalik Urmi võimalikku lahkumist kommenteerida. Aktsionäride koosolek kinnitab nõukogu liikmete arvu ja valib eraldi kõik nõukogu liikmed, kes valivad endi seast nõukogule esimehe

Endine Võru maavolikogu esimees Aare Urm on töötanud Ühispanga nõukogu esimehena panga asutamisest saadik 1992. aasta detsembris. Spekulatsioonid Urmi lahkumise üle jõudsid ajakirjandusse mullu sügisel, ent Ühispank toona neid oletusi ei kinnitanud.

Hetkel kuum