Inno Tähismaa • 20. aprill 2000 kell 6:47

Rain Lõhmus: reaalajas intervjuu on minu jaoks eneseületamine

Rain Lõhmus, kes viibib praegu maailma infotehnoloogiakeskuses Silicon Valleys, USAs Kalifornias, ütles, et reaalajas intervjuu on tema jaoks tõsine katsumus: Eesti aeg on sealsest 9 tundi ees, ehk intervjuu toimumise ajal on Kalifornias kell 6-8 hommikul.

Eksklusiivintervjuu Hansapanga asutaja ja investeerimispanga LHV juhi Rain Lõhmusega toimub täna kell 15-17 online-uudiste leheküljel. Küsimused ja vastused ilmuvad online uudiste juures. Küsimusi saab saata aadressil online@aripaev.ee. Samal aadressil saab saata uusi küsimusi ka intervjuu toimumise ajal.

Reaalajas intervjuu põhineb ajakirjaniku või toimetaja traditsioonilisel intervjuul allikaga, millele lisandub lugejaskonna võimalus saata enne intervjuud ja intervjuu käigus allikale küsimusi.

Esmaspäeval on intervjueeritavaks Baltimaade suurima finantsasutuse Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt. Neiveltile saab küsimusi saata juba praegu aadressil online@aripaev.ee. Märgusõnaks palun panna 'küsimus Indrek Neiveltile'.

Reaalajas intervjuu Indrek Neiveltiga toimub esmaspäeval kell 12-14. Vastused kajastuvad samuti online uudiste küljel. Intervjuu viib läbi Äripäeva tegevtoimetaja Andrus Vaher.

Hetkel kuum