Villu Järvesoo • 15. juuni 2000 kell 8:49

Eesti Energia ja Latvenergo vähendavad koos kulusid

Eesti Energia ja Latvenergo koostöö annab võimaluse 20% ulatuses kärpida investeeringukulusid, ütles Eesti Energia kommunikatsioonijuht Erki Peegel.

Peegel lisas, et mõlemad ettevõtted investeerivad aastas üle miljardi krooni. Seega oleks kokkuhoid kuni pool miljardit krooni.

Ühisettevõtte loomise üksikasju ei nõustunud Peegel veel avaldama, öeldes, et see tuleb alles konkreetsemalt arutlusele järgmisel kohtumisel Riias 27. juunil. Ta lootis, et Riias jõutakse ka konkreetsemate kokkulepeteni koostööd korraldava ühisdokumendi aspektide osas.

Eesti Energia ja Latvenergo töögrupid arutasid eile Pärnus ettevõtete koostööst tekkivaid sünergiavõimalusi ja võimaliku tehingu struktuuri. Samuti oli arutusel ka 30. juuniks valmiva koostööd korraldava ühisdokumendi erinevad aspektid.

Hetkel kuum