Inno Tähismaa • 7. september 2000 kell 12:54

Autovabal päeval tiheneb Tallinna bussiliiklus

Autovabal päeval 22. septembril tihendab Tallinna linnavalitsus bussiliiklus, teatas Raepress.

Mitmele liinile lisatakse autovabal päeval lõõtsbusse. Ka tihendatakse trammiliini nr 2 graafikut.

Autovabal päeval intensiivistab oma tegevust Tallinna liikluspolitsei. Kesklinnast suunatakse eemale suitsevad autod ning raskete koormatega veoautod.

Üritust toetavad ka Tallinna rulluisutajad ja looduskaitsjad. Rulluisutajad planeerivad korraldada 22. septembril meelelahutusliku rulluisusõidu kõigile soovijaile. Sõidu algusaeg ja marsruut on veel täpsustamisel. Kõne all on ka jalgrattaretke korraldamine Tallinna tänavail.

Täna arutas Tallinna keskkonnaamet organisatoorseid küsimusi seoses autovaba päevaga. Koosolekul osalesid kommunaalameti juhataja Ain Valdmann, Aadu Kuuse transpordiametist, Mare Arna liikluspolitseist, Arvo Raudsepp Eesti Looduskaitse Seltsist, rulluisutajate esindaja Peeter Pihlak, keskkonnameti projektijuht Tarmo Pauklin ja teised keskkonnameti esindajad.

Hetkel kuum