• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõis: koonderakondlastest Peeter Lepp ja Juhan Hindov jäävad ametisse

  Täna hommikul kogunenud Tallinna koalitsiooninõukogu otsustas erinevalt varasemast kolme Koonderakonda kuuluva linnaametniku vallandamisest oma ametisse jätta volikogu aseesimehe Peeter Lepa ja Kristiine linnaosa vanema Juhan Hindovi. 'Jõudsime koalitsiooninõukogus tulemusele, et need mehed jäävad ametisse,' ütles Tallinna linnapea Jüri Mõis. 'Nad on oma ülesannetega hakkama saanud, arvan, et neid pole vaja vahetada,' lisas ta.

  Mõis tõdes, et praegu koalitsiooni mitte kuuluv Koonderakond kaasati pärast valimisi võimuliitu olude sunnil. 'Õige on see, et olime sundseisus, kui tegime kaupa möödunud aasta lõpus,' ütles linnapea. 'Täna saame teha võrdset kaupa, meil pole Koonderakonna vastu mingit ühisvaenu.'
  Mõisa sõnul tähendab kokkulepe koalitsioonilepingu jälgimist ning erakondade prioriteetide järgi eelarve koostamist. 'Koonderakonnal on volikogus 2 kohta, nad ei saa loota ka kõikide oma prioriteetide täitmisele,' märkis ta.
  Segaste korteritehingute, mis said saatuslikuks ka Botaanikaaia juhi Jüri Oti ning Tallinna Soojuse juhi Elmar Sepa vallandamisotsuse juures, edasine uurimine on Mõisa sõnul linnavalitsuses lõppenud ning mingeid poliitilisi kohtuprotsesse ei tule. 'Edasi praegu ei urgitse, see asi on poliitilisest vaateväljast kadunud,' lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
USA aktsiad langevad hoogsalt: Nasdaq üle 4% miinuses
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Raadiohommik: Tartu kinnisvaraturust Londonisse loodava pangani
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.