Erik Samel • 3. oktoober 2000 kell 9:01

Copterline Eesti maksis ära vaidlusaluse võla

Copterline Eesti on tasunud ära kogu navigatsiooniraha, mida firmalt nõudis Lennuliiklusteeninduse AS, ütles Copterline Eesti juhataja Tõnis Lepp.

Lennuliiklusteeninduse ASi tegevjuht Jaan Tamm ähvardas eile katkestada Copterline"i lennud, kuna tema sõnul polnud Copterline maksnud alates maist navigatsioonirahasid ja võlg oli kasvanud ligi 360 000 krooni suuruseks.

Copterline Eesti vaidlustab endiselt vajaduse maksta navigatsioonirahasid, kuna valitsuse määrus ei näe firma hinnangul ette navigatsioonitasu maksmist helikopterite lendudeks Tallinna linnahalli terminalist.

Tõnis Lepa sõnul pole Copterline Eesti ja Lennuliiklusteeninduse AS veel lõplikule kokkuleppele jõudnud, kuigi mõlemad pooled näitavad selleks üles tahet. Edasise tegutsemise osas suhtes ei ole Copterline Eesti Tõnis Lepa kinnitusel otsust teinud. 'Tunnistame seda, et saame teenust,' tõdeb Lepp, 'tegime ettepaneku, et maksame navigatsioonitasu teatud osa ulatuses.'

Hetkel kuum