• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Copterline Eesti maksis ära vaidlusaluse võla

  Copterline Eesti on tasunud ära kogu navigatsiooniraha, mida firmalt nõudis Lennuliiklusteeninduse AS, ütles Copterline Eesti juhataja Tõnis Lepp.

  Lennuliiklusteeninduse ASi tegevjuht Jaan Tamm ähvardas eile katkestada Copterline"i lennud, kuna tema sõnul polnud Copterline maksnud alates maist navigatsioonirahasid ja võlg oli kasvanud ligi 360 000 krooni suuruseks.
  Copterline Eesti vaidlustab endiselt vajaduse maksta navigatsioonirahasid, kuna valitsuse määrus ei näe firma hinnangul ette navigatsioonitasu maksmist helikopterite lendudeks Tallinna linnahalli terminalist.
  Tõnis Lepa sõnul pole Copterline Eesti ja Lennuliiklusteeninduse AS veel lõplikule kokkuleppele jõudnud, kuigi mõlemad pooled näitavad selleks üles tahet. Edasise tegutsemise osas suhtes ei ole Copterline Eesti Tõnis Lepa kinnitusel otsust teinud. 'Tunnistame seda, et saame teenust,' tõdeb Lepp, 'tegime ettepaneku, et maksame navigatsioonitasu teatud osa ulatuses.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
USA aktsiaturud alustasid nädalat jõudsa tõusuga
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.