Ülo Toomsalu • 4. oktoober 2000 kell 6:26

Tallinnas teeb uksed lahti teine jäähall

Tallinnas Lasnamäel endises Dvigateli tootmishoones avab tuleval nädalal uksed pealinna teine jäähall, mille katuse all hakkab korraga töös olema kolm jääplatsi, kirjutab Postimees.

Tulevase halli üks omanikest, ASi HK Hall juhatuse esimees Leo Jakobson ütles, et kaks täiemõõdulist hokiplatsi saavad ümber poordid ning on eelkõige mõeldud hokimängijatele ja iluuisutajatele. Kolmas väljak jääb poordideta ning sellel saab kahel päeval nädalas mängida olümpiaala curling"ut, teistel päevadel on plats avatud n-ö vaba jääna ehk lihtsalt uisusõprade kasutada.

Hokipoisid pääsevad jääle treenima juba 12. oktoobril, harrastajatele on vaba jää õhtuti lahti alates 16. oktoobrist. Jakobson märkis, et tund aega vabal jääl uisutamist maksab täiskasvanule 25 ja lapsele 12 krooni. 'Lapsele on lisaks veel tasuta ette nähtud tass kuuma teed, sest olgem ausad, tegu on jäähalliga ning siin on ikkagi külm,' lisas ta.

Uue halli uisutund on odavam kui linnahallis, kus täiskasvanul tuleb tunniajase uisutamise eest välja käia 30 krooni ja lapsel 15 krooni.

Hetkel kuum