• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politseile teeb muret tänavakuritegevus

  Tallinna linnavalitsuse istungil linna kuritegevuse olukorrast ülevaadet andes nentis Kasesalu, et enamik kuritegudest pannakse toime kesklinna piirkonnas ning seda päevasel ajal ? hommikul kella seitsmest õhtul kella seitsmeni.
  Seetõttu plaanib politseiamet ümber korraldada politseipatrullide töö. ?Päevasel ajal, mil kesklinnas on liikvel palju rahvast, on patrullimine keerulisem ning selleks tahetakse juurde panna ka päevaseid patrulle,? ütles Kasesalu.
  Kavas on üle vaadata ka linnas olevate videokaamerate tõhusus ning võimaluse korral pannakse osa kesklinna piirkondi lauskontrolli alla.
  Kokku registreeriti tänavu üheksa kuu jooksul 18 358 kuritegu ehk 1744 võrra vähem kui mullu samal ajal. Pidevalt kasvavad aga majandus- ja narkokuriteod.
  Jüri Kasesalu sõnul ootab politsei endiselt kõigi linnakodanike teadaandeid kallaletungide ning ka juhtumite kohta, kus politseipatrull pole õigeaegselt reageerinud või kohale tulnud. ?Olles ise aktiivsed ja tähelepanelikud kaaskodanike vastu, saame üheskoos parandada olukorda linnas,? ütles ta.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.