• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Perekond Fingi kinnisvaraloos figureerib ka Jüri Ott

  Laupäevases Postimehes kirjeldatud endise Tallinna abilinnapea Eve Fingi ja tema abikaasa Margus Fingi kinnisvaraloos osaleb ka endine Tallinna kesklinna linnaosa vanem Jüri Ott.

  Ott juhtis OÜ Tallinna Vanalinna Fondi, kes sai magusas kohas asuvad hooned linnalt 25 aastaks rendile. Äriidee nägi ette linna odavat pinda (60 krooni ruutmeetrilt) kallimalt välja rentida. Saadud vaheltkasu eest pidi fond tellima teadus-, sotsiaal- ja kultuurilisi projekte, neid finantseerima ja ellu rakendama. Fondi juhatuses oli ka endine Tallinna panga juht Guido Sammelselg, kuna lisaks linnaettevõtetele oli fondi asutajaks Tallinna Pank.
  Kaks aastat pärast asutamist, 1997. aastal registreeriti fond ümber OÜks Olevimäe Kinnisvara. Samal ajal lahkus ka Ott Tallinna kesklinna vanema kohalt. Mõne aja pärast lõpetas ettevõte segastel asjaoludel tegevuse.
  Linnale ebasoodsa rendilepingu tõttu sai Eve Fingi abikaasa Margus Fink linnalt kinnistud kätte turuhinnast kolm korda odavamalt ehk 7,7 mln krooni eest. Samuti on selgunud, et Otiga seotud Olevimäe Kinnisvara on loobunud Fingi kasuks kurnavast rendilepingust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,