Madli Zobel • 26. oktoober 2000 kell 12:34

Balti Ametiühingute Nõukogu hakkab tööseaduse olukorda vaagima

Homme toimub Laulasmaal ametiühingute koolituskeskuses Balti Ametiühingute Nõukogu sügisistung, millel käsitletakse tööõiguse ja tööseaduste olukorda ja probleeme kolmes riigis töövõtjate vaatevinklist, teatas Ametiühingute Keskliidu pressiesindaja.

Istungil analüüsitakse ka Balti riikide sotsiaalmajanduslikku olukorda ja arengusuundi.

Laupäeval võtab istungist osa ka Rahvusvahelise Tööorganisatsiooni Kesk- ja Ida-Euroopa Budapesti büroo töötajate tegevuse vanemekspert Dimitrina Dimitrova, kes annab probleemistikule hinnangu maailmaorganisatsiooni vaatevinklist.

Eestit esindavad istungil EAKLi ja TALO juhtivtöötajad.

Eelmine Balti Ametiühingute Nõukogu istung oli juuni algul Vilniuses, kus arutati sotsiaalkindlustuse problemaatikat ja ametiühingutööd noorte hulgas.

Hetkel kuum