Inno Tähismaa • 26. oktoober 2000 kell 15:31

Kliendid jooksid Ladale tormi

Täna hommikul ootas Lada Eesti uue Peterburi tee 74 salongi ukse taga järjekord inimesi, kes soovisid osta soodushinnaga Lada sõiduautosid.

Kella kolmeks pärastlõunal oli müüdud 15 autot, paar klienti ootas veel dokumentide vormistamist. ?Me ei jõua nii kiiresti pabereid täita, kui rahvas nõuab,? tunnistas AS Lada Eesti turundusjuht Indrek Jakobson. Tema sõnul said kõik täna ostupaberid vormistanud kliendid 10 000 krooni tasuta lisavarustust vastavalt oma äranägemisele.

Kõige populaarsemad autod on uued Lada 110 ja universaalkerega 111. Lisaks loositi tänasel kliendipäeval kõikide kupongi täitnud külaliste vahel välja Lada ostuluba, millega saab uue Lada 21083 omanikuks 69 000 krooni asemel 49 900 krooniga. Ostuloa omanik loositakse välja täna viis minutit enne kella kuut õhtul.

Uudise vahendas Tõnu Tramm.

Hetkel kuum