Inno Tähismaa • 31. oktoober 2000 kell 14:42

Tallinnast saab Läänemere jõuluime

Homsest, 1. novembrist kuni 10. jaanuarini 2001 toimub esmakordne turismihooaega pikendav turundusprojekt 'Tallinn - Läänemere jõuluime' Eestile olulisematel turismi sihtturgudel, teatas turismiameti esindaja.

Aktsioonis osalevad turismiamet, Tallinna turismiamet, Estonian Air, Silja Line, Reval hotellid, Schlössle hotelligrupp, Scandic hotell Palace ning Grand Hotell Tallinn. Tallinna reklaamitakse Soomes, Rootsis, Saksamaal, Suurbritannias ja Venemaal.

Kampaania eesmärgiks on suurendada Tallinna ja Eesti tuntust rahvusvahelisel turismiturul, mõjutada sihtgruppe valima jõulueelse puhkuseveetmise sihtkohaks Tallinna ning suurendada turismiteenuste eksporti.

Homme, 1.novembril kell 16.00-17.00 toimub Tallinna Lennujaamaseminariruumis kampaania Tallinn - Läänemere jõuluime avaüritus koostööpartneritele.

Hetkel kuum