• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  28. oktoober ? 3. november 1995

  Novembri lõpus tulevad Eestisse USA firma Northern States Power (NSP) esindajad, et tutvuda põhjalikult RE Eesti Energia ja Narvas asuvate elektrijaamade olukorraga. NSP tunneb huvi Eesti Energiasse investeerimise ja ettevõtte aktsiate ostmise vastu.
  ?Eesti Energia on Eesti jaoks liiga tähtis ettevõte, et see tervenisti maha müüa, aga on mõned Eesti Energia osad, mille aktsiaid võiks müüa,? ütles Eesti Energia haldusnõukogu esimees Arvo Niitenberg. Ta lisas, et kui pannakse müüki näiteks elektrijaamade aktsiad, siis on ameeriklased arvatavasti huvitatud ka nende ostmisest.
  Hetkeseis: Narva Elektrijaamade ameeriklastele müümise epopöa jätkub tänaseni. Nüüd on lõpuks asi jõudmas siiski sinnamaani, et osalus elektrijaamades siiski müüakse ameerika firmale NRG Energy.
  Peatselt sotsiaalministri kohale naasev Toomas Vilosius on arvamusel, et Eesti ei vaja sundpensionikindlustust. Iga kodanik peab oma tuleviku eest ise vastutama. Riik kindlustab kõigile rahvapensioni. Reformierakonna sotsiaalministri kandidaadi sõnul peab Eesti pensionisüsteem edaspidi hakkama koosnema kahest osast: rahvapensionist, mis kogutakse kodanikelt solidaarsusprintsiibi alusel ja vabatahtlikust pensionikindlustusest, mille kodanik ise sõlmib kindlustusseltsiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.