Ülo Toomsalu • 9. november 2000 kell 7:36

Karksi-Nuia lähedal tuleb motokrossi MM-etapp

Nädal enne jaanipäeva oodatakse külgkorviga mootorrataste maailma eliiti Karksi-Nuia lähedale Ainja rajale, kus sõidetakse üks maailmameistrivõistluste etappe, kirjutab Sakala.

'Kui kohalikud mehed korraldusvalule vastu peavad, siis on MM-etapp Ainjas kindel,' kinnitas eile Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni tegevjuht Juhan Kunts. 'Ülevalt poolt on otsus tehtud, sealt enam muudatusi ei tule.'

Suurürituse kohalik korraldaja on Karksi-Nuia motoklubi. Selle president Jaanus Sarv nii optimistlik polnud. 'Olen praktiline inimene. Seda, et MMi meie rajal sõidetakse, võib kindlalt väita alles siis, kui Ainja saab rahvusvahelise rajapassi, aga meie põhimõtteline nõusolek suurürituse korraldus enda kanda võtta on olemas,' lausus Sarv.

Võistlusnõutele vastavust kinnitava passi annab Rahvusvaheline Motoföderatsioon (FIM), kelle vaatleja tuleb eeloleval laupäeval Ainja rajale näidisvõistlust vaatama. '80 protsenti on MM-etapp kindel,' kinnitas Karksi-Nuia auto-motoklubi tegevjuht Tõnu Purtsak.

Hetkel kuum