• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕ: Laari majaehitus viitab laiemale probleemile

  Lennarti Armuneeme maja valmis skandaalide lainetuses ja maksupettusega, tema majaehitaja on oma ebaseadusliku äri eest kohtus süüdi mõistetud. Presidendiga juhtunu oleks võinud Laari tähelepanelikumaks teha, aga ei teinud, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

  Me võime ainult oletada, kas tegu on süüdimatusega või tuima hinnakalkulatsiooniga. Ei saa pugeda ka Laari õigustajate ettekäände taha, et ehitusturul käivadki asjad niimoodi. Milleks meile siis üldse riik, kui peaministergi oma rahaga toetab varimajandust.
  Sisuliselt võttes pole ilmselt erilist vahet keskturu-Poli?t?uki ning Lennarti-Laari majaehitusel. Seadusi järgitud pole tõenäoliselt ühelgi juhul.
  Arvestades Tallinna ümbruskonnas kerkivate eramute hulka ning vaadates laekunud tuludeklaratsioone, mille summad võimaldaksid kas või liisingu abil eramut ehitada, siis neid arve ei saa kuidagi klappima.
  Probleem on laiem ning patused on nii ehituste tellijad kui ka ehitajad. Lennart valis avalikkuse ignoreerimise. Nüüd on valikujärjekord Laari käes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.