• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tolarami ettevõte lahkub Viljandist

  Singapuri kapitalil põhinevasse Tolaram Gruppi kuuluv tekstiilivabrik Baltex Nonwovens lõpetas Viljandis tootmise ja müüs oma põhivara Toom Tekstiilile, kirjutab Sakala.

  Sellekohase lepingu sõlmisisd eile Baltex Nonwovensi juhatuse liikmed Narinder Kumar Ghansamdas Aswani ja Kripa Shankar Tripathi ning aktsiaseltsi Toom Tekstiil juhataja Illimar Toom.
  'Üks põhjusi, miks me Viljandi vabrikus laustektsiili tootmise lõpetasime ja vara müüsime, oli siin toimunud põleng, ' ütles Baltex Nonwovensi juhatuse liige Hando Sutter.
  Toom Tekstiili juhataja Illimar Toom ütles, et Lossi tänav 41 ja Lossi tänav 42 kinnistute ostmisega saab firma tootmist laiendada.
  'Kindlasti suurendame tekkide, patjade ja madratsite tootmist,' rääkis Toom. 'Kunagi oli mul soov erastada neidsamu hooneid erastamisagentuuri kaudu, aga et agentuur eelistas teist ostjat, polnud seda võimalik realiseerida.'
  Patju, tekke ja madratseid tootev Toom Tekstiil ostis lisaks kahele Lossi tänava kinnistule Raua tänaval asuvad laohooned.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?