Merike Ojasson • 9. november 2000 kell 13:35

Uuel aastal käivitub tasuta infobaas ettevõtjatele

Ekspordiagentuuri eestvõttel peaks uuel aastal käivituma kõigile Eesti ettevõtetele avatud tasuta infobaas, mis koondab kogu eksporti puudutava info ning ettepanekud, mis laekuvad välisriikide ettevõtetelt ja ekspordi arendamise organisatsioonidelt, erinevate kaubandusesindajate ja Eesti saatkondade kaudu.

'Plaanis on riiklikult hakata toetama ka väikese ja keskmise suurusega ettevõtteid konsultatsiooniteenuste sisseostmisel, kusjuures riik tasuks kuni 50% konsultatsiooni kuludest, kuid mitte üle saja tuhande krooni,' lubas tänasel

ekspordiseminaril majandusministeeriumi asekantsler Raul Malmstein.

Käesoleva hetke uuringud näitavad, et ekspordistrategeia puudub üle 50 %-l ettevõtetest.

Hetkel kuum