• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kahjumis Hydro Texaco müüs tanklad kulude kokkuhoiu nimel

  Hydro Texaco Eesti müüs kõik viis endale kuulunud teenindusjaama AS Grekondile põhjusel, et kütuseäri on kulukas ja ettevõte on otsustanud keskenduda üksnes automaattanklate arendamisele.

  'Hydro Texaco tegi juba suvel otsuse keskenduda automaatjaamade arengule,' märkis Hydro Texaco Eesti müügijuht Andres Kivistik. 'Kütuseäri on ju kulukas ja need viis jaama oleksid jäänud vaeslapse rolli,' selgitas ta.
  Kivistiku sõnul pakuti teenindusjaamasid mitmele Eesti turul tegutsevale kütusefirmale, kuid ilmselt siis keegi neist peale Grekondi ei tahtnud. Hinda ei soostunud Kivistik ütlema, kuna ka Grekond seda ei soovivat. Ostja ei tahtnud isegi pressiteate avaldamist, tunnistas Kivistik.
  Tema kinnitusel on Grekond tegutsenud juba pikemat aega ja mitme kaubamärgi all ? muu hulgas näiteks Favora. Äriregistri andmeil on AS Grekond 1995. aastal loodud kütuse jae- ja hulgimüügifirma.
  Küsimusele, kui suureks hindab Hydro Texaco oma turuosa ja mil määral see müügiga on vähenenud, vastas Kivistik omapoolne küsimusega: 'Aga kui suur on üldse Eesti kütuseturg?' Ta ütles, et Hydro Texaco on siinsel turul väike firma ning tunnistas siiski, et 'me ei ületa viite protsenti'.
  Hydro Texacol on praegu 15 automaatjaama Uno X kaubamärgi all. 'Oleme alustanud kuueteistkümnenda ehitamist Narvas, kohe-kohe hakkame järgmistega pihta Tartus ja Paldiskis,' ütles Kivistik.
  Kivistiku väitel ei saa laienemisest järeldada, et Hydro Texaco Eestil läheb hästi. 'Me oleme olnud jooksvalt kahjumis ja jääme kahjumisse ka sel aastal,' tunnistas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.