• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Optsioonireede surus börsi alla

  Tallinna börsil tehti 104 tehingut 16,3 mln kroonise käibega. Äripäeva indeks tõusis 0,06 protsenti 450,33 punktile.
  Enimkaubeldud aktsia oli käibe poolest pikema vahe järel Ühispanga aktsia 5,3 mln kroonise käibe juures. Aktsia hind jäi muutumatuna 38 kroonile.
  Hansapanga aktsia oli põhinimekirja langeja 0,18 protsendiga 139,25 kroonile 5 mln kroonise käibe juures. Eesti Telekomi aktsia tõusis 0,26 protsenti 98 kroonile 1,65 mln kroonise käibe juures.
  Norma aktsia tõus oli suurem ? 0,78 protsenti 1,43 mln kroonise käibe juures 52 kroonile. Merko aktsia tõusis väikese käibega 1,05 protsenti 38,50 kroonile.
  Börsi meelestatus oli hommikupoole negatiivselt äraootav ? kauplemispäeva lõpuks suutis turg võtta Helsingi toel positiivse hoiaku. Soome turg tõusis tänu Briti telekommunikatsioonifirma Vodafone tugevatele majandustulemustele.
  Erastamisväärtpaber langes 1,95 mln kroonise käibe juures 0,28 protsenti 0,7170 kroonile.
  Hüvitusfond maksab VIII seeria obligatsioonide omanikele intressi 7 protsenti ehk 7 krooni iga obligatsiooni kohta. Intressitulu makstakse nendele investoritele, kes on Eesti Väärtpaberite Keskdepositooriumi väärtpaberiregistri andmetel obligatsiooniomanikud 18.11.2000 päevalõpu seisuga. Intressitulu kantakse arvele üks kord aastas 20. novembril või sellele järgneval pangapäeval. Kokku maksab Hüvitusfond VIII seeria obligatsiooniomanikele intressituluna välja 3,04 miljonit krooni. Intressitulu saavad ligi 4000 obligatsiooniomanikku.
  VIII seeria obligatsioonid lunastatakse 20.11.2002. Hüvitusfond ostab obligatsioonid tagasi nimiväärtuses, makstes iga obligatsiooni eest 100 krooni. Hüvitusfondi füüsilistest isikutest obligatsiooniomanikele makstud intressitulu on tulumaksuvaba.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.