15. november 2000 kell 15:26

Janno Reiljan: ministeeriumide personalikulud kasvavad 35 protsenti!

Rahvaliidu fraktsiooni liige Janno Reiljan väitis paar minutit tagasi riigikogu istungil, et lõi kokku kõigi ministeeriumide kulutused ametnikele, lisades sinna ka tulemusjuhtimise raha ning selgus, et ministeeriumide personalikulud kasvavad järgmisel aastal 35 protsenti.

'Sealjuures kaitseministeeriumi kulud personalile kasvavad 155 protsenti ning teede- ja sideministeeriumi kulud 113 protsenti,' kinnitas Reiljan.

Rahandusminister Siim Kallas ütles, et ei tea, kust Reiljan on sellised numbrid võtnud. Kallase sõnul kasvavad personali ülalpidamiskulud 0,6 protsenti ja palgakulud 6,5 protsenti. Kallas lisas, et ülejäänud kulutused personalile kasvavad küll 64 protsenti, kuid see on mahuliselt väike summa.

Hetkel kuum