• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Raido Rüütel: Moskvasse lubatav vormelirada võib osutuda valeks

  Endine rallisõitja Raido Rüütel, kelle eestvedamisel kavandatakse vormel 1 raja ehitamist Lasnamäe külje alla Väo karjääri, suhtub raja ehitamisse Moskvasse skeptiliselt.

  'Paberil on Moskvasse ehitatud vähemalt kümme vormelirada, ühestki neist pole asja saanud. Samas on see tõsine signaal meile, kes me oleme intensiivselt ajanud asju, et rada Tallinnasse ehitatakse. Ajal kui meie energiat ja aega nüanssidele raiskame, teevad mehed Moskvas asja lihtsalt ära,' tunnistas Rüütel.
  Igatahes tõestab Arrowsi omaniku Tom Walkinshaw ja Moskva linnavalitsuse reedel sõlmitud kokkulepe ehitada Moskvasse vormel 1 ringrada seda, et vormelimaailmas keerleval rahal on huvi tulla Ida-Euroopasse, nentis Rüütel.
  Rüütli sõnul on vormel 1 raja ehitamine Väo karjääri takerdanud maaküsimuse taha. 'Meilegi üllatusena selgus, et linnavalitsus on lubanud sinna rajada ehitusmaterjalide jäätmehoidla ja kuna see on riigi maa, siis oleme üsna tõsise probleemi ees. Samas ei ole me ühtegi konkreetsest paberit selle kohta näinud,' lausus Rüütel.
  Loomulikult ei ole Väo karjäär ainus võimalik koht kuhu rada ehitada, kuid vaieldamatult on ta Rüütli hinnangul parim. 'Igal juhul me ajame asja niikaua edasi, kuni pole kadunud viimanegi lootus,' ütles Rüütel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.