Viktoria Korpan • 5. detsember 2000 kell 12:10

Starman Internet pakub odavaimat interneti püsiühendust

Internetifirma Starman Internet (endine ComTrade) toob homme turule Eesti soodsaima interneti püsiühenduse paketi, mille andmeedastuskiirus on 256 kb/s ja kuumakse 295 krooni, teatas Starman Interneti juhataja Toomas Altvee.

Starman Kaabeltelevisioon omandas eile 60 protsenti ComTrade aktsiatest, et laiendada oma teenuseid andmeside vallas. Tehingu tulemusena jätkab ComTrade tegevust Starman Internet kaubamärgi all. Eilse päevani kuulus ComTrade 100 protsenti investerimispanga Lõhmus, Haavel ja Viisemann asutatud fondile NEV (New Economy Ventures).

Uue püsiühenduspaketiga liitumise tasu on 495 krooni ja soovijaile pakub ComTrade

ka võimalust 175 krooniga kuus rentida modemit. Starman on seni pakkunud koostöös ComTradega oma kaabellevi klientidele ka interneti püsiühendust kuumaksega 195 krooni, kuid pakett võimaldab vaid Eesti-sisest liiklust. Välisühendust võimaldava paketi CT Home Lite (kiirus 256 kbit/s) kuumakse on olnud 395 krooni.

Kuni 600 krooni maksvat interneti püsiühendust müüb ka Eesti Telefon, kes pakub Atlas ADSL Ligth ühendust hinnaga 590 krooni kuus.

Hetkel kuum