• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Starman Internet pakub odavaimat interneti püsiühendust

  Internetifirma Starman Internet (endine ComTrade) toob homme turule Eesti soodsaima interneti püsiühenduse paketi, mille andmeedastuskiirus on 256 kb/s ja kuumakse 295 krooni, teatas Starman Interneti juhataja Toomas Altvee.

  Starman Kaabeltelevisioon omandas eile 60 protsenti ComTrade aktsiatest, et laiendada oma teenuseid andmeside vallas. Tehingu tulemusena jätkab ComTrade tegevust Starman Internet kaubamärgi all. Eilse päevani kuulus ComTrade 100 protsenti investerimispanga Lõhmus, Haavel ja Viisemann asutatud fondile NEV (New Economy Ventures).
  Uue püsiühenduspaketiga liitumise tasu on 495 krooni ja soovijaile pakub ComTrade
  ka võimalust 175 krooniga kuus rentida modemit. Starman on seni pakkunud koostöös ComTradega oma kaabellevi klientidele ka interneti püsiühendust kuumaksega 195 krooni, kuid pakett võimaldab vaid Eesti-sisest liiklust. Välisühendust võimaldava paketi CT Home Lite (kiirus 256 kbit/s) kuumakse on olnud 395 krooni.
  Kuni 600 krooni maksvat interneti püsiühendust müüb ka Eesti Telefon, kes pakub Atlas ADSL Ligth ühendust hinnaga 590 krooni kuus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: tugevad tulemused aitasid Dow päevasisese rekordini
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Valitsus kehtestab uued piirangud Uued piirangud kehtivad 10. jaanuarini
Valitsus otsustas kuuetunnise kabinetiistungi järel, et alates esmaspäevast pääseb meelelahutus- ja toitlustusasutustesse vaid vaktsineerimistunnistuse või läbipõdemistõendiga - negatiivsest testist enam ei piisa.
Valitsus otsustas kuuetunnise kabinetiistungi järel, et alates esmaspäevast pääseb meelelahutus- ja toitlustusasutustesse vaid vaktsineerimistunnistuse või läbipõdemistõendiga - negatiivsest testist enam ei piisa.