Madli Zobel • 11. detsember 2000 kell 10:45

Eesti Ühispank annab tänasest Soovilaenu

Ühispank pakub tänasest eraklientidele Soovilaenu, mille puhul soetatav asi või objekt ei ole fikseeritud, teatas Ühispanga pressiosakond. Oluline on laenu võtmisel ainult see, et sissetulek ja tagatised oleksid sobivad.

Soovilaenu võib kasutada kestvuskaupade ostmiseks, korteriremondiks, reisi-, õppe-, ravikulude finantseerimiseks, sõiduauto ostmiseks, ettevõtluse alustamiseks, kinnisvara soetamiseks.

?Ühispank soovib oma uue laenutootega suurendada eraisikute investeeringuid tulevikku. Maa, maja või auto soetamine tähendab kõrgemat elukvaliteeti ning kulude kokkuhoidu tulevikus,? tutvustas Ühispanga Krediidivaldkonna juht Andres Kimber uut toodet.

Soovilaenusumma suurus ja laenu tähtaeg sõltuvad tagatisest. Soovilaenu taotleja nõutav minimaalne kuusissetulek on 4000 krooni.

Hetkel kuum