18. detsember 2000 kell 22:00

Kohalikud kullerfirmad katsetavad internetti

http://www.ffw.ee

Internetist Eesti-sisesest kullerteenusest veel korraliku ülevaadet ei saa. Vaid üksikutel kullerfirmadel on internetilehekülg. Puudub ka lehekülg, kus oleks kõrvutatud eri firmade teenuseid ja hindu.

Kullerfirmade hõredat nimekirja internetis on nüüd täiendanud vähetuntud nimega firma FFW. Punastes toonides lehekülg on täis tavapärast firma tutvustust ? teenuste hinnakiri, online-tellimus, kullerteenuse üldtingimused jne. Tundmatu nimega kulleri teenuse ostmisel on olulise tähtsusega klientide lehekülg. FFW leheküljel on see olemas ja sisaldab mitme tuntud firma nimesid. Nimekirjade juurest on ka lingid klientide kodulehekülgedele. Enne teenuse ostmist on soovitav neisse firmadesse kõne võtta ja kuulda FFW kohta soovitust või mittesoovitust.

Hetkel kuum