• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leinemann: piraatluse korral lõpetame lepingud

  Suhted piraatkauba müüjatega puuduvad. Lõpetame rendilepingu kohe, kui õiguskaitseorganid on tuvastanud, et on tegemist piraatkaubaga, st esitatakse süüdistused ja need leiavad tõendamist.
  Meil puuduvad igasugused suhted nendega.
  AS Combinent on enamiku oma aastate jooksul teenitud tulust investeerinud arengusse ning kavatseb seda lähiajal jätkata. Samas pole ka välistatud pankade näol kaasfinantseerijate kaasamine, kui see osutub vajalikuks.
  Oleme koostööst suuremate plaadimüüjatega huvitatud. Varem või hiljem see nii ka läheb.
  Kavatseme jätkuvalt täita Eestis kehtivaid seadusi, olla avatud koostööle võimude ja õiguskaitseorganitega.
  Valitsus kavandab rida seadusemuudatusi piraatkaubanduse ohjamiseks, kuidas suhtute?
  Printsiibis suhtume valitsuse initsiatiivi sümpaatiaga. Enamik ettepanekutest on arusaadavad. Vaid kurikuulus rendileandja vastutus jääb meile kaugeks. Mulle tundub, et see on reha, mis lööb kogu Eesti ettevõtlust ja eelkõige riigistruktuure ennast. Meie advokaadid analüüsivad seda, mõne aja pärast saab rohkem öelda.
  Ministrite külaskäik oli meile pigem meeldiv kui ebameeldiv üllatus. Kuigi rentnikud eelistasid neile pakutud tähelepanust loobuda, leiame, et sedavõrd esinduslik külaskäik tõstab nii Kadaka Kaubanduskeskuse otsest külastatavust kui ka selle mainet. Kahjuks sain ise valitsuse liikmete visiidist teada hiljem, mistõttu luhtus võimalus oma seiskohti ministritele selgitada.
  Kadaka turul pidi toimima suurepärane altkäemaksuskeem, kuidas kommenteerite?
  See on meie jaoks huvitav teave, mille kontrollimisega me tegeleme. Juhul kui see tõele vastab, on see kaubanduskeskuse omanikuna vägagi meie huvides, et saaks taolisele nähtusele piiri peale.
  Kahtlematult on see huvitav teave, kuid paraku lugesime ka meie sellest ajalehest. Meie kui kaubanduskeskuse haldaja poole pole selles küsimuses pöördunud ei rentnikud ega politsei. Nagu varem viitasin, kontrollime.
  Mul puudub selle kohta igasugune informatsioon.
  Ise me ei tunne, et oleksime tegutsenud piraatkaubakeskusena. Meie ruumides tegutseb üle 1000 kaupleja. Tuleb harjuda teadmisega, et kaubanduse areng Eestis pole olnud nii kiire, kui seda võimud oleks tahtnud. Piraatkaubandus kaob järgmisel päeval, kui riik saab piiri kinni. Kui piraatkaup ei jõua ka riiki, siis pole ka midagi müüa. Nii lihtne ongi.
  Raske on täpset numbrit öelda. Oleme seda parajasti oma 2001. arenguplaanidega seoses uurinud. Viimati, 1997. aastal, tehtud kokkuvõtte järgi moodustas külastatavus ca 15 000 inimest päevas. Siin on loomulikult erinevused nädalapäevade lõikes.
  Hea äriidee, efektiivsus, aus tulude deklareerimine.
  Kadaka Kaubanduskeskuse territoorium sisaldab endas suuremat teenuste ja kauba valikut. Lisanduvad ilmselt mõned vaba aja veetmisega seotud pakkumised. Tahame luua rohkem eeldusi tulla kaubanduskeskusesse koos perega. Sellekohane arengukava on väljatöötamisel, loodame lähema paari kuu jooksul seda tutvustada.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.