• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ärid koonduvad internetis

  Võrku on koondunud näiteks automüüjad, kinnisvarafirmad, koolitajad, restoranid? Jaanuaris hakkab tegutsema reisibüroode pakkumiste lehekülg.
  Paar nädalat tagasi avati 21 Eesti suurema kinnisvarafirma pakkumisi vahendav portaal City 24. Ligi miljon krooni maksnud City 24 haldava ASi Kinnisvaraportaal juhataja, kinnisvarafirma Uus Maa omanik Urmas Laur ütleb, et tegu on uue meedia- ja müügikanaliga, mis on mõeldud kinnisvarafirmade abistamiseks. ?Ehitame uut infosüsteemi kinnisvarafirmadele, tegelikult aga taandub kõik kliendile, et teda teenindada kõige mugavamal moel,? räägib Laur.
  Tema hinnangul ei saa kõikide tegevusvaldkondade ettevõtted sarnast projekti käivitada, kuna tarbija ei pruugi sellega kaasa tulla. ?Arvuti ja kinnisvara pole võrreldavad, mul pole vahet, kas ostan Compaqi või Delli arvuti,? põhjendas Laur, miks näiteks arvutiinfot koondava portaali külastatavus ja efektiivsus ei pruugi piisav olla. ?Kinnisvara puhul on iga üksik toode unikaalne, lõpuks klient otsustab. Kui klient tuleb, siis ongi lisaväärtus sündinud, portaalil endal pole mingit lisaväärtust,? selgitab ta.
  Kaks aastat tegutsenud, 22 kasutatud autode müüja imporditud sõidukeid pakkuva autoturg.ee omanik Marko Milius räägib, et võrgulehekülg annab autoostjale võimaluse leida sobiv sõiduk ühest kohast. ?Üksikult kõiki firmasid läbi käia on väga raske, inimesel on oluline osta kindel automark, mitte kindlast autopoest,? ütleb 23aastane Milius, kes 1998. aastal tegi lehekülje seetõttu, et oli vaja leida elatiseteenimisvõimalus. Nüüd tuleb projekt ots otsaga kokku. Miliusel on mõttes projekti laiendamine, järgmise aasta alguses peaks lisaks kasutatud autode pakkumisele olema võimalus leida ka uute sõidukite müüginimekirju, esimene korralik kasum peaks tulema uute suurte investeeringute tõttu alles paari aasta pärast.
  15. jaanuaril hakkab tegutsema esimene reisibüroode pakkumisi koondav lehekülg onlinereisid.ee. Projekti üks eestvedaja Jako Kruuse, kes on juba mõned kuud Rootsi viimase hetke reise Eestisse vahendanud, on optimistlik. Juba paari kuuga loodab ta enam kui kahesajast Eestis tegutsevast reisipakkujast oma hõlma alla saada ligi veerandi, seda küll selle arvel, et kaks esimest kuud on reisinimekirjade ülesriputamine leheküljele tasuta.
  Aasta-paari jooksul peaks projektiga liitunute arv olema 70 ning külastajaid päevas umbes 800. ?Suurem osa käibest peaks tulema ikkagi reklaambännerite müügist,? ei looda Kruuse reisifirmade liitumis-ja kuutasudelt kerget kasu lõigata.
  Suurema osa koondlehekülgi leiavad huvilised aadressilt www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.