• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome laevafirma hakkab vedama kaupa Eestist Rootsi lõunaossa

  Uuest aastast hakkab Rootsi laevafirma V-V LINE pakkuma oma Soome lipu all sõitva laevaga Eesti kaubaomanikele ja veofirmadele võimalust vedada kaupa Stockholmist 270 km lõunapool asuvasse Västerviki linna.

  Tõnenäoliselt teeb ropax-tüüpi laev oma esimese reisi Tallinna Kesklinna sadamasse 12. jaanuaril, samal päeval suundub alus ka Rootsi tagasi.
  Laev, mis on sertifitseeritud Soomes reisijate veoks, võtab peale 70 treilerit ja samapalju autojuhte. Sellel on kauplus ja baar. Laevafirma siinne esindaja Transocean Eesti OÜ loodab alustada piletite eelmüüki uuele liinile veel selle aasta lõpus.
  Üleveo hind on esialgu veel lahtine, kuid firma juht Ülle Lipre lubas, et dumpingut tegema ei hakata. Samas on seni Eesti ja Rootsi vahel kaupa vedanud Hansatee lubanud uuest aastast kümne protsendi suurust hinnatõusu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.